Csepel Traction 150 Női - Csepel Traction 150 - Női Kerékpár - 21 Sebességes - Barna - 17&Quot; - Kerékpár Webshop - Www.Webbicikli.Hu - Webbicikli.Hu Kerékpár Webshop

furcsa-íz-a-szájban

Nagyon sok webshop, futárcég csak dobozos kerékpárt tud feladni az automatizált futószalag miatt, ebből kifolyólag minden darabokban. Nálunk minden egyben, viszont otthon a kormányszárat/kormányt középre kell állítani, amihez kell egy általános méretű imbuszkulcs, illetve egy pedálkulcs. (A pedál helyes betekerése fentebb olvasható)

Manual

152. 990 Ft tart. ÁFA A Csepel Traction 150 tökéletes választás városi használatra, de akár túra kerékpárként is megállja a helyét, az alu. váz, a sebességi fokozatok száma, az agydinamós világítás és a 28-as kerékméret tulajdonságainak köszönhetően.

  1. Varga Apartman, Balatonberény – 2022 legfrissebb árai
  2. Mikor fordulhatok a fogyasztóvédelemhez 8
  3. Csepel traction 150 női model
  4. Csepel Traction 150 női 21 sebességes matt barna - Bringabolt
  5. Szerelmes szív gif
  6. Csepel Traction 150 Lady Kerékpár árak, Kerékpár bicikli vásárlás, olcsó Kerékpárok. bringa akció, árösszehasonlító

SLIME NO Defekt! A SLIME kisegít a bajból! Kevés olyan kiábrándító helyzet van, mint egy kellemes délutáni tekerés közben az ismerős érzés: defekt! Ilyenkor azon gondolkodsz, kit hívj fel, aki segít. Senkit ne hívj, mi előre segítünk! Az autós szeleppel szerelt kerékpárokat feltöltjük SLIME-mal, ami egy defekt megelőző anyag. Amint kilyukad a gumi, a SLIME belülről tömi be a lyukat. Semmi más dolgod nincs, csak egy kicsit rápumpálni, és mehetsz is tovább!

Nem kérek plusz szolgáltatást Beüzemelés (6000 Ft helyett most ingyen! ) 0 Ft Defektgátló folyadék mindkét kerékbe (2490 Ft) + Beüzemelés (6000 Ft helyett most ingyen! ) +2 490 Ft

A balos hajtókar fordított menetes, így a bal oldali pedált fordítva kell betekerni. Minden esetben tegyünk egy kicsi zsírt a pedál menetes részére, hogy később könnyebb legyen kitekerni egy esetleges csere alkalmával! Ha oldalt állunk / guggolunk a bicikli mellett, akkor mind a két oldalról a pedált az első kerék felé kell tekerjük egy 15-ös villáskulccsal, vagy egy speciális pedál betekerő kulccsal. Húzzuk meg bátran! Ha felcseréljük a jobb és a bal oldalt, akkor tönkremegy a menet a pedálban és a hajtókarban is. Így mind a kettőt cserélni kell. 2, Ha Önök beüzemelve kérik a kerékpárt, akkor ezeket mi megcsináljuk! Fognak kapni egy beüzemelt kerékpárt 98%-os állapotban, illetve a garancia füzet is be lesz pecsételve. Csak abban az esetben kerül bele a pecsét részünkről a garancia füzetbe, ha kérték a beüzemelést. Amennyiben nem, Önök is elvihetik egy szakszervizbe, ahol a pecsét ugyan úgy bekerülhet a garancia füzetbe. Ennek díja felől minden esetben előre érdeklődjenek! A kerékpárt azért küldjük csak 98%-os állapotban a beüzemelés mellett, mert csak lapra szerelt állapotban viszik el tőlünk a futárok.

Youtube

161 091 Ft-tól 2 ajánlat Csepel Traction 150 női trekking kerékpár +, alumínium váz, 21 fokozatú, barna 19 További 1 ajánlat Ajánlatok elrejtése 161 091 Ft + 4 490 Ft szállítási díj Szállítás: max 1 hét Csepel Traction 200 női trekking kerékpár +, alumínium váz, 21 fokozatú, barna, 19 202 491 Ft + 4 490 Ft szállítási díj Szállítás: max 1 hét Árfigyelő szolgáltatásunk értesíti, ha a termék a megjelölt összeg alá esik. Aktuális legalacsonyabb ár: 161 091 Ft További Csepel termékek: Csepel Kerékpár Termékleírás Típus Trekking/cross kerékpár Hibát talált a leírásban vagy az adatlapon? Jelezze nekünk! Agydinamós lámpával felszerelt, alu vázas, 21 sebességes, teleszkópos túra kerékpár. Hölgyeknek Shimano markolatváltóval. Így is ismerheti: Traction150Lady Galéria Vélemények Kérdezz felelek Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban.

csepel traction 150 női 2018

Az alábbi szolgáltatásokkal segítünk dönteni: Ráérsz kifizetni a bicajodat 6 hónap alatt, kamatmentesen Díjmentesen üzembehelyezzük a biciklidet (ez nincs mindenhol benne az árban, de a gyártói garancia feltétele) 40 ezer Ft feletti rendelés kiszállítása díjmentes, kivéve a kerékpárokat. 12 hónap ingyen szervizt biztosítunk, a garancia körén kívül eső, sajáthibás eseményekre is Élettartam vázgaranciát adunk* Szépséggarancia:a kerékpáron nincs szállítási sérülés Kryptonite lakat (add a kosárhoz), és most 1 év ajándék biztosítás, ami 2250 Euroig térít lopás esetén. Részletek itt. Ne maradj le róla! A gyártó az előzetesen megadott specifikációtól való eltérés jogát fenntartja! Készletinformáció: PLUSZ SZOLGÁLTATÁSOK MOST OLCSÓBBAN: Nem kérek plusz szolgáltatást 1 Év Biztosítás és egy Kryptonite EVOLUTION MINI7 lakat + hurok 26 990 Ft +26 990 Ft Szállítás A kerékpárodat MOST ajándék üzembehelyezéssel, mindössze 4500 Forintért szállítjuk ki neked Alkatrészek, ruhák, kiegészítők esetében 40 ezer forint felett a kiszállítás díjmentes.

1, Ha Önök beüzemelés nélkül kérik a kerékpárt, akkor kétféleképpen kaphatják meg a csomagot. A, Egy dobozban fog Önökhöz érkezni kb. 60-70%-os állapotban, ahol a kormány, kerék, nyereg, nyeregcső, pedál és pár apróság külön van csomagolva így azt Önöknek kell összerakni, beüzemelni, illetve a kerékpáron levő összes csavart átnézni, meghúzni. B, Egy guruló csomagot fognak kapni, ahol a kerékpár 80%-os állapotban van ( itt a kerék, kormány, nyereg a helyén), szemre 98%-osnak tűnik, de az összes csavart át kell ellenőrizni. Küllőket meghúzni, a kerekeket kicentírozni, középrészt meghúzni, féket - váltót beállítani, pedált betekerni és ha minden rendben van, féket ellenőriztük, váltót és a gumit is felfújtuk nagy átlagban 3-4 bárra, akkor vagyunk készen a kerékpárral és csak ezután lehet használatba venni! Amire nagyon kell figyelni a pedál behajtásánál! A pedál menetes részénél látható: L = Left (BAL) R = Right (JOBB) Ahogy ülök a kerékpáron és lenézek, úgy van a jobb és a baloldal, tehát a lánc felőli oldal a jobb oldal.

Hitelkalkulátor Ha részletfizetéssel vásárolnád meg a terméket, helyezd a kosárba, majd a fizetési módnál jelöld be Cetelem Online Áruhitel t. Berguson Kft. a Magyar Cetelem Bank Zrt. hitelközvetítője, a Bank a hitelbírálathoz szükséges dokumentumok meghatározásának, valamint a hitelbírálat jogát fenntartja. A Bank a pénzügyi szervezetek Magatartási Kódexének alávetette magát.