Thai Masszázs 17 Kerület, Xvii. Kerület - Rákosmente | 17 Kerület Thai Masszázs

leállt-a-messenger-2021

Bővebben Lávaköves masszázs A lávaköves masszázs fokozza a vérkeringést, méregtelenít, lazítja az izmokat, enyhíti az álmatlanságot és rendívül jót tesz a bőrnek. A test ellazulása mellett a szellem is relaxál, a végeredmény pedig fizikai és lelki megújulás, kiegyensúlyozottság. A merev ízületek és izmok visszanyerik rugalmasságukat Bővebben Balinéz olajos masszázs Ez a masszázs egyedülálló, mert hasznosítja a kombinált technikai elemeket, mint a thai masszázs, svédmasszázs fogásai, a sport, shiatsu, és a lomi-lomi masszázstechnikák. A masszázs célja az is, hogy a feszült izomszövet "megnyugodjon", ezáltal serkenti a teljes test és a lélek egészségét, az energiák áramlását. Bővebben Egyszerűen imádom a masszázst, a feelinget ami itt fogad. Testnek, léleknek egyaránt felüdülés, szívből ajánlom mindenkinek! - S. Erika New original Balinese Massage in town… Original Balinese therapists and massage techniques… Excellent massage and very relaxing atmosphere - Iris Kanaan Nagyon jól masszíroznak!.

Video

Home Bérletek A vásárlást követő 3 hónapon belül használható fel. Fontos Tudnivalók a Thai masszázs előtt! A Thai masszázs egyáltalán nem ajánlott szívbetegeknek, daganatos megbetegedésben, magas vérnyomásban vagy csontritkulásban szenvedőknek, illetve művégtaggal élőknek. TILOS Thai masszázst alkalmazni pikkelysömörös, övsömörös, illetve ekcémás testfelületeken. Nagyon fontos, hogy a Thai masszázst csak jól képzett szakemberek tudják biztonságosan és hatásosan végezni! Kérdés esetén munkatársaink várják hívását: +36 20 44 99 551 FELIRATKOZÁS Iratkozzon fel hírlevelünkre a legfrissebb kedvezményekért és információkért Created with Mobirise html website theme

Movie

Manapság Európában is egyre ismertebb és népszerűbb a thai masszázs és tradícióit megismerve kiderül, hogy egy összetett, testi-lelki-szellemi harmóniát segítő módszerről van szó. Földre helyezett matracon, a masszázst vékony masszázsruhán keresztül végzik. A masszőrök kezeiken kívül könyöküket, térdüket, talpukat is használják a fiziológiai pontok nyomkodása során és emellett a végtagok, ízületek húzásával, nyújtásával is elősegítik a megrekedt energiák újbóli működését. Elősegíti a testi-lelki harmóniát és optimizmussal tölti fel a szellemet! Nyitvatartás: Hétfő 10. 00 – 22. 00 Kedd 10. 00 Szerda 10. 00 Csütörtök 10. 00 Péntek 10. 00 Vasárnap 10. 00 Érdemes bejelentkezni. További információk: Parkolás: utcán fizetős Egyéb utalványok, kártyák: törzsvásárlói kedvezmény A tartalom a hirdetés után folytatódik Az oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

IV. kerület - Újpest | Wai-Thai Masszázs Szalon

Hirdess nálunk! Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

thai masszázs 17 kerület 1

XVII. kerület - Rákosmente | Masszázs

(Másnapra az erős nyomások hatására mégsem lesznek tele kék-zöld foltokkal, csak a megnövekedett energia és kitűnő közérzet marad. ) Ha van egy pár órája és szeretne ellazulni, kikapcsolódni, térjen be hozzánk, szeretettel várjuk! Nyitvatartás: Hétfő 10. 00 – 22. 00 Kedd 10. 00 Szerda 10. 00 Csütörtök 10. 00 Péntek 10. 00 Szombat 10. 00 Vasárnap 10. 00 További információk: Bankkártya-elfogadás: Visa, Mastercard, Maestro Parkolás: utcán fizetős, saját parkolóban fizetős Parkolási megjegyzés: A bevásárlóközpont mélygarázsában a parkolás díja hétköznap 150 Ft minden megkezdett félóra után, (15 000 Ft feletti vásárlás esetén 4 óra a vásárlás napján ingyenes), szombaton az első órában, vasárnap és ünnepnapokon egész nap ingyenes. További részletek: Utalványok, kártyák: SZÉP-kártya Egyéb utalványok, kártyák: ajándékutalvány A tartalom a hirdetés után folytatódik Az oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Manapság Európában is egyre ismertebb és népszerűbb a thai masszázs és tradícióit megismerve kiderül, hogy egy összetett, testi-lelki-szellemi harmóniát segítő módszerről van szó. Földre helyezett matracon, a masszázst vékony masszázsruhán keresztül végzik. A masszőrök kezeiken kívül könyöküket, térdüket, talpukat is használják a fiziológiai pontok nyomkodása során és emellett a végtagok, ízületek húzásával, nyújtásával is elősegítik a megrekedt energiák újbóli működését. Elősegíti a testi-lelki harmóniát és optimizmussal tölti fel a szellemet! Nyitvatartás: Hétfő 10. 00 – 22. 00 Kedd 10. 00 Szerda 10. 00 Csütörtök 10. 00 Péntek 10. 00 Szombat 10. 00 Érdemes bejelentkezni. További információk: Parkolás: utcán fizetős Egyéb utalványok, kártyák: törzsvásárlói kedvezmény A tartalom a hirdetés után folytatódik Az oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

XII. kerület - Hegyvidék | Thai Harmónia Tradicionális Masszázsszalon - MOM Park

thai masszázs 17 kerület 3

- Nagyon kellemes környezet, nagyon ügyes masszőrökk el. Köszönjük jó volt:) - Csodálatos hely, ahol igazán kikapcsolódhatsz, lazíthatsz!. - isztina

  1. Gozsdu udvar szórakozóhelyek
  2. Thai masszázs 17 kerület live
  3. Thai masszázs 17 kerület full

Válaszd ki, milyen szolgáltatót keresel! A "Legfontosabbak" között találod a rendőrséget, az orvosi és gyógyszertári ügyeletet, a helyi hivatalokat, az ATM-eket, helyi politikai és civil szervezeteket.

A thai harmónia az egyik legősibb, legnépszerűbb és leghatékonyabb keleti gyógymód, a thai masszázs segítségével teremti meg a szervezet harmóniáját. Az élettani pontok ismeretén nyugvó ősi, távol-keleti masszázs alapvetően eltér az európai masszázstól. Az úgynevezett száraz masszázs során nem használnak olajokat, krémeket. A thai masszázs az akupunktúrás pontokat masszírozva hozza egyensúlyba a test elemeit, a megrekedt energiákat újra működésbe hozza. Rendszeres alkalmazása jó közérzetet biztosít, emellett kiválló gyógyhatása van a szív- és érrendszeri, emésztőrendszeri és mozgásszervi megbetegedések megelőzésére és kezelésére. Masszőrnőink a Bangkoki Wat Po templom szerzetesrendjének iskolájában sajátították el a Thai Masszázs évszázados titkait és fogásait. Az egész testen alkalmazott eljárásnak sajátos koreográfiája van. A másfél két órás masszázs során a masszőr minden testrészt végig masszíroz a lábujjaktól a fejünk búbjáig. A masszőrök nem csak tenyérrel és újhegyekkel, de térddel, talppal és könyökkel is maszíroznak.

OM SWASTIASTU Köszöntjük a Budapest XVIII. kerületi balinéz masszázs szalon weboldalán! Kellemes időtöltést kívánunk honlapunkon! Baliayu masszázs szalon Kiemelt ajánlatunk Balinéz olajos masszázs A balinéz masszázs során egy erőteljes mély-izom masszázs segítségével érik el, hogy energiablokkjaink oldódjanak, és újra életerősnek, energikusnak érezzük magunkat, az elménket pedig le tudjuk csendesíteni. A nyugalom állapota a különleges technikának köszönhető. Balinéz száraz masszázs A száraz masszázsunk részben nyújtásból, gyúrásból, húzásból és csavarásból álló masszázstechnika. A nyugati masszázsokkal ellentétben a shiatshu és thai masszázs nemcsak az izmokat dolgozza meg, hanem elsősorban a test energiáit aktivizálja, ritmikus akupresszúrás nyomásokkal. Talpmasszázs Testünk minden szerve a talp és a tenyér egy-egy meghatározott területével áll összeköttetésben és ezen keresztül befolyásolható. A talpon található akupresszúrás pontok nyomásával történik felfelé, egészen a combokig. További masszázsaink Herbál masszázs A gőzölt herbazsákkal végzett masszírozás a gőz melegével és gyógynövények olajával serkenti a vérkeringést, működésbe hozza az izmokat és a merev ízületeket, csökkenti az izom- és ízületi gyulladásokat, levezeti a feszültséget, oldja a test energia pályáinak blokkoltságát.

  1. Ecoiffier állatorvos kocsi hu
  2. Folyamatos teljesítés kalkulátor excel to pdf