Renault Arkana Eladó, Eladó Renault | Arkana 1.3 Tce Mhybrid Intens Edc Hybrid Rendelhető - Jóautók.Hu

gyűrű-méret-kalkulátor

000. 000 forintig javíthatsz - gyári, vagy gyárival azonos szintű alkatrészekkel, gyári szakértelemmel, 50. 000 Ft-os önrésszel Ne vegyél használt autót JóAutók Garancia nélkül! "Mikor érdemes a Garanciát preferálni a Szavatossággal szemben? " és hasonló érdekes kérdesek a GYIK-ban:

  1. For sale
  2. Eladó RENAULT | ARKANA 1.6 E-Tech Hybrid R.S. Line - JóAutók.hu
  3. Új Arkana SUV

For sale

  1. Renault arkana eladó 2008
  2. Alma leves mindmegette video
  3. Renault arkana eladó sport
  4. Meddig kell sütni a hurkát
  5. Renault arkana eladó convertible
  6. Renault arkana eladó model
renault arkana eladó for sale

A Daytona következő gazdája egy mexikói zálogház-tulajdonos volt, de az adásvétel ismét érdekesen zajlott. Az akkori mexikói elnöknél is jó kapcsolatokkal bíró új tulaj erővel kényszerítette a régit az adásvételi szerződés aláírására, gyakorlatilag elrabolta a kocsit. Nyilván megtetszett neki, amit meg is tudunk érteni. A következő dokumentált esemény az autó életében már ismét az USA-ban történt: 1983-ban egy kaliforniai műhelyben felújították a Daytonát. 1984-ben egy ohiói gyűjtő jóhiszeműen megvásárolta a kocsit, de miután meghirdette, az utolsó valóban jogos mexikóvárosi tulajdonos jogi úton visszaszerezte az autót. Ezután már jobban vigyázott rá, felújíttatta a belsejét, és a jó állapotú Daytonát autókiállításokon szerepeltette. A Ferrarit az elmúlt két évtizedben gyűjtők adták-vették, mígnem 40 150 mérfölddel az órájában most nyilvánosan is meghirdették. Az ár igazán baráti: 2, 6 millió dollár. Szabad a vásár, csak tessék, csak tessék! Egyszer majd az új Daytona is ennyit fog érni.

Mondjuk most se sokkal olcsóbb:

Eladó RENAULT | ARKANA 1.6 E-Tech Hybrid R.S. Line - JóAutók.hu

A Renaultnak azonban bejött ez az újítás. Egyébként a Renault Arkana a francia cég BQ-platformjára épül, amelyre a Dacia Duster és a Captur – bocsánat Oroszországban Kaptur – is. Az viszont mindenképpen érdekes és fontos részlet, hogy ezt az új vasat összkerekes hajtáslánccal kínálják. A motor 1, 6-os szívó benzines, amelyhez ötsebességes kézi váltó csatlakozik. A többi kiderül, ha két év múlva tényleg eljut hozzánk.

Adatkezelési tájékoztató Cookie szabályzat © 1989-2022 Duna Autó Zrt. Minden jog fenntartva. Az adatok tájékoztató jellegűek, az előzetes bejelentés nélküli változtatás jogát fenntartjuk!

Szűrők DACIA DUSTER 1. 3 TCe Prestige DFULL Bemutató autó Évjárat: 2021 Kilométeróra-állás: 2 500 km Teljesítmény: 110 kW ABS (blokkolásgátló), ASR (kipörgésgátló), automata klíma, állítható kormány, bluetooth-os kihangosító, centrálzár, dönthető utasülések, EBD/EBV (elektronikus…

Hozzájárulásomat visszavonásig, vagy az adatkezelési tájékoztatóban rögzített időpontig adom. Továbbá hozzájárulok, hogy a jelen érdeklődésemen túl személyes adataimat (név, e-mail cím, telefonszám) a CarNet Csoport tagjai új, és használt autókkal kapcsolatos hírek, ajánlatok kapcsán a CarNet Csoport tagjai az adatkezelési tájékoztatóban foglaltak alapján kezeljék szerviz-ajánlatokkal kapcsolatos hírek, ajánlatok kapcsán a CarNet Csoport tagjai az adatkezelési tájékoztatóban foglaltak alapján kezeljék tesztvezetéssel kapcsolatos hírek, ajánlatok kapcsán a CarNet Csoport tagjai az adatkezelési tájékoztatóban foglaltak alapján kezeljék *A finanszírozási ajánlat kizárólag a 2022. 03. 01. után Arkana Zen TCe 140 EDC mHEV modellre megkötött zárt végű pénzügyi lízing szerződésekre érvényes visszavonásig. A feltüntetett 58 900, - Ft-os havidíj, 400 000 Ft-os kedvezménnyel csökkentett 9 499 000 Ft bruttó vételár, 5 350 000 Ft kezdőbefizetés, 48 hónapos futamidő és 25% kiemelt utolsó lízingdíj esetén, 7, 10% fix kamat mellett érvényes.

Új Arkana SUV

Hill holder (visszagurulásgátló) Tolatókamera Tempomat Navigációs rendszer Fedélzeti számítógép 8 Multimédia és kommunikáció MP3-lejátszó 5-8 hangszóró USB csatlakozó AUX csatlakozó Bluetooth interfész 5 Megjelenés Könnyűfém felni Színezett üvegek Metálfényezés 3 ELADÓ INFORMÁCIÓI CarNet Triplex Kft. Minősített Prémium kereskedő Rendezett céges háttér Rendezett szakmai háttér Minősített autóállomány Vásárlók által értékelhető Kiemelkedő ügyfélértékelések +36 26 *** MUTASD +36 26 *** MUTASD Üzenetet küldök Aki a telefont felveszi Elekes Szilárd értékesítő Vásárlói értékelések a kereskedésről 4. 25 / 5 1 értékelés alapján A JóAutók rendszerében csak valódi vásárló értékelhet kereskedést, aki valódi tapasztalatokkal rendelkezik a szolgáltatás színvonaláról. A vásárlókhoz a JóAutók közvetlenül juttatja el a kérdőívet, annak eredményére a kereskedések utólag nincsenek ráhatással. Az értékelési rendszerben való részvétel a kereskedések részéről önkéntes. Mennyire voltál elégedett a megvásárolt autó hirdetésének a valóságtartalmával?

Készen áll az indulásra? RENAULT LINK multimédia rendszer Az Apple CarPlay™ és az Android Auto™ alkalmazásokkal is kompatibilis multimédia rendszerhez egyszerűen hozzákapcsolhatja az okostelefonját, így könnyedén elérheti az alkalmazásokat és az online szolgáltatásokat az Új Arkana beépített 9, 3''-os képernyőjén keresztül MULTI-SENSE rendszer Motorreakció- és hangzás, szervokormány viselkedése, hangulatvilágítás kiválasztása, digitális műszeregység személyre szabása... A MULTI-SENSE rendszer segítségével 3 vezetési mód közül választhat (MySense, Eco és Sport), így kedve szerint szabhatja személyre utazásait.

Az Új Arkana hibrid verzióban is elérhető Az E-Tech Hybrid innovatív technológiának köszönhetően az Új Arkana sosem tapasztalt vezetési élményt biztosít, kiváló energiafelhasználás mellett. Az autóversenyzésből származó, öntöltő hibrid motor egyszerre gazdaságos, dinamikus és rendkívül hatékony. felszereltség Ismerje meg a tágas és sportos SUV minden előnyét * lehajtott hátsó üléssor esetén. motorok Sokoldalúság és hatékonyság * WLTP városi fogyasztás (a végső homologizáció függvényében). verziók Új Arkana E-TECH Hybrid Új Renault Arkana - részletek