Vodafone Tv Internet

furcsa-íz-a-szájban
vodafone tv online magyar
  1. Csomagok
  2. Magyar
  3. Vodafone tv online magyar ingyenes csatornak
  4. Mobil, TV és internet együtt | Vodafone
  5. Vodafone tv online magyar
  6. Új adatátviteli technológia a Vodafone-nál ⋆
  7. Telefon

Kedvezményes mobiltelefon vásárláshoz hívd a 1401-es telefonos ügyfélszolgálatunkat (belföldről díjmentesen), kérj visszahívást vagy látogass el üzleteink egyikébe! 3 090 Ft /hó készülék részlet, 21 hónapig 0 Ft kezdőrészlet Ha 2 évre a Go Super tarifacsomagot választod otthoni szolgáltatásod mellé. Kedvezményes egyösszegű ár: 64 890 Ft Előfizetéses alap készülékár: 96 390 Ft 2 290 Ft /hó készülék részlet, 21 hónapig 0 Ft kezdőrészlet Ha 2 évre a Go Super tarifacsomagot választod otthoni szolgáltatásod mellé. Kedvezményes egyösszegű ár: 48 090 Ft Előfizetéses alap készülékár: 79 590 Ft 4 590 Ft /hó készülék részlet, 21 hónapig 0 Ft kezdőrészlet Ha 2 évre a Go Super tarifacsomagot választod otthoni szolgáltatásod mellé. Kedvezményes egyösszegű ár: 96 390 Ft Előfizetéses alap készülékár: 127 890 Ft A készülékkedvezmény a kiemelt ajánlatainkon felül további mobilteltelefonokra is elérhető. Megrendeléshez kérj visszahívást!

vodafone tv internet csomagok

Csomagok

A Vodafone TV alkalmazással mobil eszközön, lakóhelyedtől távol is elérheted a Vodafone TV tartalmait és legnépszerűbb funkcióit. Próbáld ki Te is!

1/8 anonim válasza: Hogy érted? a TV előfizetésed szeretnéd számítógépen nézni? nov. 4. 13:14 Hasznos számodra ez a válasz? 2/8 anonim válasza: A Vodafone gyerekkorában (UPC idejében) erre volt használható a Horizon Go. nov. 13:17 Hasznos számodra ez a válasz? 3/8 A kérdező kommentje: Igen, ugyanúgy mint a Horizon Go-nál 4/8 A kérdező kommentje: Igen, ugyanúgy akarom nézni, mint a Horizon Go-nál. 5/8 anonim válasza: Elvileg létezik pár hete egy Vodafone TV alkalmazás, de ne számíts olyan szolgáltatásokra, mint anno a Horizon Go-nál (műsorújság, kedvencek, stb) volt - egy fapados, sz@rt se érő valami, talán majd az évek múltával fejlesztik. :( nov. 13:42 Hasznos számodra ez a válasz? 6/8 anonim válasza: Szia. De lehet! A cím: De nekem nem megy és januárban jár le a hűségem, 6500Ft-ot fizetek, de ezek 9000Ft-ért ajánlottak ugyan olyat, meg mindig szakadozik..... jövőre lemondom. 15:21 Hasznos számodra ez a válasz? 7/8 anonim válasza: 6-os: ha van optikai, arra fizess elő. Nagyon megéri a Telekomé.

  1. Vodafone tv internet csomagok
  2. Toptul szerszámos kocsi
  3. Pilisjárók: Látogatás Nógrádban - a Nógrádi vár
  4. Mobil, TV és internet együtt | Vodafone
  5. Vodafone tv internet telefon

22:10 Hasznos számodra ez a válasz? 8/8 anonim válasza: 7-es, 6-os vagyok. Igen, sok esetben a Vodafone optikai nete drágább, de már sok helyen van VDSL és koax is, így nincs miért aggódni. 5. 21:42 Hasznos számodra ez a válasz? Kapcsolódó kérdések: Minden jog fenntartva © 2022, GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

  1. Fenyves csarda vendégház nyiradony
  2. Coop reklámújság
  3. Rubint réka kismama tornar